• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Flyter

  Jag ligger faktiskt i med gymmandet och simningen. Simmade en timme i morse, och det gick ganska lätt och smidigt idag. Förra veckan verkade tiden så stilla, men idag flöt det på. Jag har även börjat få in en ganska ekonomisk teknik, men så fort jag inte tänker på den så plaskar jag fram som en hund eller något. Genom att göra kroppen stabil går det mycket bättre att simma. Något jag däremot inte kan är att "inte tänka på något". Alltså vara helt tom i huvudet och inte tänka en enda tanke. Jag kan inte det? Folk verkar kunna det, men inte jag. Det är ju ypperligt för mig att även vila huvudet då jag har fullt upp just nu, men så fort jag ska försöka att inte tänka på något så repeterar jag bara "inte tänka på något, inte tänka på något, inte tänka på något" i huvudet. Värdelöst..! Men det kvittar ju, för idag gick det sagt bra att simma.
   
  Har därefter faktiskt hunnit slöa lite med en skål flingor till frukost. Det har regnat ganska mycket större delen av morgonen och förmiddagen så jag har dragit mig lite för att gå ut och rida. De båda små ska gå nu snart, därefter ska jag rida L och slutligen avslutas min dag med hoppträning tillsammans med Aleccis! Första inomhus faktiskt. För övrigt så klippte jag henne igår. Det gick som vanligt jättebra för hon är världens snällaste när det gäller precis allting. På tal om världens bästa Aleccis, så åkte vi efter klippningen till dressyrträningen och dressyrade på. Det var första gången jag fick henne så lösgjort som tränaren (och jag, men jag har inte så bra koll än) vill ha henne. Aleccis var verkligen super. Hon var lagom pigg, lyssnade och det gick att rida och påverka henne. Ibland måste jag bli snabbare att hinna känna vad det är jag behöver göra och när, och genomgående behöver jag planera bättre. En träning till har vi på oss innan nästa fälttävlansstart!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.