• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi sitter i samma båt

  Jag har grävt ner mig rejält med Aleccis för tillfället... Därför är det väldigt lägligt med hoppträning idag - och alltså göra något helt annat.
   
  Igår klippte jag Aleccis igen, men även Lillis. Jag visste att skären var slitna, men trodde det fanns slipade hemma. Det gjorde det inte. Jag tänkte ändå försöka ta mig igenom Aleccis - hundra tag på varje decimeter längs hela hennes kropp, och hon ser ut som ett schackbräde. Därefter slog det mig att bara för att jag har helg så är det ju inte helg! Aaaah, pucko! Det var ju måndag! Dvs butikerna är öppna. Så jag åkte och köpte en uppsättning nya skär och sedan flög maskinen över Lillis lilla, runda kropp. Hade honom också lös och han stod som ett ljus - tills han började tröttna när jag hade en halv hals kvar, haha. Då började han röra sig, så satte fast honom för att kunna ta de sista tagen bara.
   
  Därefter åkte vi och hoppade lite. Lillis tyckte det var roligt! Han hade mer bjudning, och bjöd till och med på ett bocksprång i en sväng mellan två hinder, haha. På lördag ska han göra sin andra lokala start; en LC på hemmaplan. Det blir inomhus, vilket han ju inte alls är rutinerad på men jag hoppas han minns hur det fungerar, och jag är inte direkt orolig. Det enda jag kan tänka mig är att han vill se sig om lite och kommer nog ha mindre bjudning. Så det utgår jag ifrån. Men vi ska bara dit för att få rutin och ha roligt. Han är ju bäbis med sina 4 år, så det blir bara en start. Ser fram emot nästa år då han får gå två starter/dag! Då känns det mer motiverande att åka iväg och starta med honom. Just nu är jag för snål och omotiverad till att åka och bara göra en start. Då är P&Jer bättre, där det är inte är "start-begränsning".
   
  Aleccis startar däremot två starter, precis som vanligt, på söndagen. Kalmar är det som gäller. Jag har aldrig varit där innan, så det blir roligt att besöka en ny anläggning.
   


  Kommentarer
  Elsa

  Oj så snyggt språng! :)

  Svar: Tack snälla du :)
  vinna.blogg.se

  2015-10-20 @ 21:28:35 | URL: http://elsajohnsen.for.me


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.