• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Veckan

  Med frukosten på bordet, och datorn framför mig kan jag dega en stund då tvättmaskinen är laddad. Den är ganska långsam, men jag har ändå en hel del att tvätta så jag funderar på att åka ut och rida, men efter varje häst åka in och ladda en ny omgång. På så vis kommer förvisso både stallet och tvätten ta extra lång tid, men samtidigt blir tvätten gjord.
   
  Jag har jobbat måndag och tisdag, så är nu ledig två dagar innan jag jobbar helgen igen. Det har blivit en stor omläggning så passen är annorlunda nu. Detta innebär att varannan dagtur innebär jobb 07-18/19. När man sedan dagen efter går upp kl 02.30 innebär det att det bara är att åka hem och sova (åka ut och kolla allmäntillstånd och pussa lite på hästarna först). För rida är helt uteslutet de dagarna. Desto viktigare är det givetvis att rida alla dagar som jag kan rida. Denna vecka är det tre sådana 07-18/19-dagar, nästa vecka är det en sådan och sedan följer två nattveckor igen när jag hinner rida i alla fall en häst. Så det får bli en mildare vecka för Aleccis (och de andra). Hade det varit oftare hade jag eventuellt fått överväga en lösning, men än så länge fungerar det - som tur är. Allt måste fungera; jobbet, hästarna och vardagen. (Vad som ingår i "vardagen" är dock svårdefinierat, haha).
   
  Aleccis gick ett pass igår på kvällen, i mörkret. Det var ett helt okej pass - baserat på mer känsla och mindre "titta". För jag såg ju ändå inget, haha. Asbra! Hann inte rida någon mer. Ida har ridit Pärla två av de senaste dagarna. Lillis säger att han tycker det är roligare att springa runt och dressyra än att vingla runt i byn, hahaha. Så rolig ponny, det där. Så det är väl bara att lägga in mer sådant i hans träning. För övrigt ska han snart starta igen, men resten av planeringen tar jag i ett eget inlägg.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.