• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • På dåligt humör

  Jag har hur länge som helst nu tänkt att göra en sådan där "fusk-lasagne", för vi har inte rört spisen på några veckor - igen. Bara skräpmat varje dag. Så efter dagens ridpass tog jag tag i detta och började på. Men några minuter senare var det grädde över HELA jävla spisen och halva golvet. Jättekul. Klockan går och snart ska jag jobba med, så stress, förbannad och MAAAH - varför kunde jag inte bara åkt till McDonalds, favoritpizzerian eller Sibylla idag också? Fan ta matlagning.
   
  Igår gick Aleccis och Lill en jogg i skogen och byn där Lillis uppfödare (uppfödares dotter mer exakt) red Lill. Men nästa gång ska hon ta Pärla.
   
  Red i alla fall dressyr med Aleccis idag. Bara henne. Det gick okej, eller med tanke på att kraven är sänkta så gick det bra. Hon är pigg och ligger på som fan, så hon är stark och exploderar iväg så fort hon får eftergift. Jag red i alla fall igenom programmen (med noll, noll, noll krav - bara för att jag skulle lära mig det). Sen tränade vi på eftergifter och sådär på en volt i slutet. Då blev hon faktiskt fin! Sen red vi hem.
   
   


  Kommentarer
  Neapocalypse - en alternativ hästblogg

  Haha näää! Låter som mig i köket ;)

  Svar: Haha, det är överkurs att kunna laga mat ;)
  vinna.blogg.se

  2015-11-01 @ 19:58:46 | URL: http://neapocalypse.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.