• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kombinationsklass

  Min hemmaklubb, VRF, har för andra året i rad en kombinationstävling som fristående tävlingsklass i det klassiska klubbmästerskapet. Det innebär att man inte bara kan tävla klubbmästerskap i dressyr och hoppning, utan även kan kombinera sin prestation och se hur långt man tar sig i båda grenarna sammanslaget.
   
  Detta trodde jag verkligen inte att jag skulle få för mig att anmäla mig till förra året (eftersom vi suger i dressyr) - men det gjorde jag och det var så roligt! Därför var det ingen tvekan när jag anmälde mig till samma sak även i år. Beroende på vilka resultat man har i samma klasser tidigare så utgår man därifrån när man väljer vilken klass som är ens kombinationsklass.
   
  Jag startar Aleccis i LB:2 och LB:3, och då vi inte har några resultat i dressyr (fälttävlansdressyren i debutantklass är på LC-nivå ungefär, och hade LC funnits med som alternativ hade vi startat det), så blir det LB:2ans resultat som kombineras med hoppresultatet.
   
  I hoppningen startar vi 100 cm och 110 cm, där 110 är KM-klassen och då vi även har placeringar i 110 så är det den klassen som är vår kombinationsklass. 100 cm hoppar vi som förklass.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.