• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fluff

  Efter en halv veckas vila för alla mina hästar, och jag har nästan varit utan ridning jag också. Men bara nästan. Jag har ridit Sacke två av dessa dagar, men annars har jag inte gjort många knop. Idag var det därför dags att börja åka på dem igen, och jag visste inte om jag skulle hinna rida alla då jag snart ska jobba. Men det gjorde jag, så himla skönt! Så alla har fått gå idag - perfekt. Aleccis gick en väldigt lugn sväng med Sacke som sällskap, Lillis gick i byn och dressyrade lite därefter och avslutningsvis fick Pärla gå en sväng i byn. Jag har kroniskt dåligt samvete över henne just nu, och framför allt när jag ber henne röra sig. Hon har nämligen så mycket päls att hon får dra runt på ett duntäcke ungefär - i denna höstvärme! Så att dessutom sitta upp och be henne springa är ett krig mellan vinterpälsen och mina ambitioner att försöka hålla ner magen på henne (vilket inte går så bra...).
   
  Jag har i alla fall beställt lugnande nu, som ska komma på lördag. Detta innebär att jag tänker klippa henne i början på nästa vecka och jävlar vad jag ser fram emot det! Inte klippningen i och för sig, utan efteråt. Skönt för henne att kunna röra sig igen, haha.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.