• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Beställt bild

  Jag har beställt en bild från när jag och Aleccis hade vår superhelg i Bankeryd. Längtar tills den kommer! :D
   
  I morse skulle jag ha simmat, men sen kom jag på att jag bara hade ett månadskort och att det är ny månad idag - så jag orkade inte åka, haha. Så lat. Orkar inte få tag i någon 06.45 för att köpa nytt, utan gör det någon annan dag istället. Det är inte så många som jobbar den tiden, så orkar inte leta och ropa och ha mig. Annars är det ju bara att blippa kortet och gå in och byta om. Latmask big time.
   
  Sov vidare istället, och gjorde en rejäl frukost med tre äggmackor och världens bästa te. Red därefter Sacke som gick som den stjärna han är! 5 år gammal, inte så mycket riden och nu vilat i 5 veckor ungefär. Han var super! Åkte därefter till mina pälsbeklädda kärleksbollar och pussade, kramade, klappade och kliade dem en bra stund. <3
   
  Imorgon ska det börja ridas igen, men idag har jag bara några ärenden på stan. Frågan är om jag inte ska passa på att hämta ut det där knarket till Pärla då. Är ju lika bra att ha det gjort. Resten av dagen ska jag fortsätta äta chokladbollar och slöa.
   
  Filmerna från i söndags ligger ute, och jag ska stoppa in dem i inlägget så jag kan publicera det. Sen ska jag fortsätta slänga upp filmer och inlägg från helgen.
   
  EN sak till! Jag har tre elever som hopptränar för mig, och jag är så fasligt STOLT över dem! Så himla duktiga tjejer som utvecklas i rekordfart. Helt sjukt vilken skillnad det är på bara några gånger. Åh, så duktiga! :')
   
  Pärl och jag, tidigare idag. <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.