• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tre plus en

  Aleccis fick två dagars vila - och idag var jag klok nog att rida barbacka. Det gick inte så bra, hahahaha. Jävla knäppgök till häst ;) Hur kul hon hade? På en skala 0-10, så skulle jag väl säga typ 15. Jag hade inte riktigt lika roligt. Hon var skitpigg, försökte typ sticka flera gånger och var i luften mer än på marken emellanåt. Det var lite svettigt där ett tag... Det får ju inte bli farligt. Men vi var väl där i krokarna och snokade mer än en gång. Herregud, och jag som tänkte att vi skulle ut och mysa lite och jogga eller så. Knäppis<3
   
  Pärla var halvslö men vaknade till allt eftersom. Hade westernsadeln på henne och repgrimma till det.
   
  Lillisen var sist ut. Vanlig dressyrsadeln och hans aachenträns var hans utrustning för dagen. Tänkte att vi skulle dressyra något varv, men vi var inte riktigt i mood för det så vi red i skogen och en sväng i byn. Gissa vad?! Han gjorde rena byten på kommando idag! Helt utan vidare, bara skiftade ben och voalá! Första var från höger till vänster, och några hundra meter senare bad jag om byte från vänster till höger. Så himla bra av honom! (Säkert bara för att jag skrev som jag skrev ;) haha). Lika stora galoppsprång både före och efter, balans i bytet och givetvis även med bak, eftersom jag skrev att de var rena som sagt. Och båda på grusväg liksom, så inte ens några hörnpasseringar/volter/böjda spår att lura med. Berömde honom, och hoppas att han reflekterade över vad han gjorde och när han gjorde det, så han börjar fatta grejen. Duktig kille!
   
  Nu har jag en häst kvar för idag, och det är Sacke som jag ska rida på. Han har flyttat och bor numera på andra sidan stan, så det blir kul att träffa honom igen :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.