• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tio hästtimmar senare

  Jag ställde klockan på 06 och red Aleccis (full galopp och alldeles för mycket och alldeles för fort, precis som vanligt <3 Ångkokt häst när vi var tillbaka, haha! Hovis ba: "VAD DU RIDER!") innan hovis dök upp och putsade till fossingarna på småhästarna. Julpyntade dessutom skorna, så nu är de till hälften redo för lappmöglet. Red därefter Pärla, och sist ut av mina var Lillisen.
   

  Därefter slängde jag i mig chili-thai-käk nästan i farten och åkte till nästa stall, för att rida Sacke. Så fin han är alltså! Större och betydligt mer smäcker än Aleccis. Och så jävla snäll! Fy fan vilket psyke för en femåring som ändå inte gått supermycket. Jorå, kanonhäst det där!
   
  Nu väntar bara en hålllplats, och det är hoppträningen jag ska hålla ikväll. Tio stalltimmar totalt, och nej, jag hinner inte med något annat än häst, häst och häst på mina lediga dagar. Men det är ju så det ska vara ;) (Blir till att prioritera bort någonting när snön faller sedan, så man hinner åka ut och busa lite med bilen med. Men det blir ett senare tids-problem.)
   
  Jag har bråkar med rejält ryggont idag, men tror bara det ska vara något taskigt muskulärt så det ger väl med sug så småningom.


  Kommentarer
  josefine p

  Jag testar baraaa :)))

  2015-11-12 @ 21:09:22


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.