• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tävlingstankar

  Jag har anmält mig och Aleccis till en tävling till. Mjölby, arrangeras i Mantorp, nästa helg. Jag anmälde oss direkt till den efter kraschen i Kalmar. Då kände jag sådant stort begär av att starta mer än det som var planerat - bara för att, om det skulle ha skitit sig, ha fler chanser på oss att avsluta året med hyfsad känsla. Men efter Jönköping kände jag inte alls att vi behövde åka till Mjölby. Vi vet var vi har varann och vi har haft en helt FANTASTISK höst.
   
  Jag har hållit kvar min anmälan, men fortfarande inte bestämt om vi åker eller inte. Tankarna går fram och tillbaka. Men efter KM:et känner jag verkligen att jag vill åka och göra två bra och LUGNA rundor.
   
  Vi har i höst utmanat oss. Både genom att starta några 120-klasser och genom att vara med och fightas "på riktigt" om pallplatserna - med både riktigt bra resultat, men även lite väl laddat och slarvigt så det inte har räckt hela vägen. Nu har det däremot eskalerat och jag verkar inte riktigt palla detta, mentalt. Att vi är BRA, alltså. Det slarvas och jag blir vild och kan inte hejda mig. Jag gillar det inte!
   
  Därför vill jag nu ta ner oss på jorden igen, och åka för att göra två BRA och, återigen, LUGNA rundor. Sikta på att rida nolla, men inte satsa. Utan mer möjligvis en sisådär sistaplacering eller liknande på sin höjd - men i huvudsak bra rundor. Rundor som vi kan vara stolta över och ha med oss genom vinterträningen. (Men jag har fortfarande inte bestämt mig helt.)
   
   
   

  Min häst är enastående <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.