• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sova kan man göra när man är död, sa de.

  Samtliga gick i måndags, jag red bläsarna och Ida red Pärla. Endast Pärla gick igår, tisdag, medan alla har blivit motionerade idag igen; jag red Aleccis och hade med Pärla lös, red därefter Lillis.
   
  Jag är så glad. Faktiskt. Lite tittigt, och lite öka - men annars stadig och fin! Det börjar verkligen ta sig <3 Pärla hängde på bra med. Det är så kul att hon (eller ja, båda) fattar precis vad jag tänkt mig och så finner de sig i det. Jag kan rida Aleccis "som vanligt", dvs hon fokuserar lika bra(/dåligt) som om vi inte skulle haft med Pärla. I början ville hon ju kika bakåt för att kolla så att Pärla följde med - och jag lät henne. Nu gör hon bara det om vi råkat springa ifrån henne, haha. Hon kollar bara när vi bryter av sedan. (Aleccis springer ju liiite fortare, om man säger så HAHA). Nej men ärligt, det fungerar riktigt, riktigt bra med denna lösning. Pärla springer, men utan belastning och Aleccis kan jag jogga oberoende av Pärla. Dröm! <3
   
  Lillhästs fokus var på formen. Ett kortare pass (hade tid att passa), men med desto större fokus på just formen. Han var kalas i början, och blev lite trött sedan och blev därför ostadig. Återigen är det riktigt roligt att äntligen kunna börja rida honom lite mer!
   
  Jag lossade i ett, för mig, nytt mejeri på jobbet natten till idag. Det strulade för dem när disken nästan var klar, så jag var ståendes i flera timmar totalt och kom därför hem i morse, vid halv sex. Eftersom jag hade tid att passa ställde jag klockan och tänkte först bara sova två timmar... Vaknade (nätt och jämt) och försökte göra mig redo för stallet, men jag var så fruktansvärt trött att jag gjorde en snabb överslagsräkning (dvs "ha Pärla lös = en timme sömn till" - check!), och sov en timme till. Var fortfarande trött, men det var bättre. Har nu kämpat mot rejäl trötthet hela dagen (den har varit större pga att jag ätit för lite, som vanligt när jag har annat att göra), men hann åka en vända på några timmar för att kolla in nya gårdar vi ska börja hämta på jobbet. Det var den dagen det. Men nu, nu ska jag fan sova!
   
   
  I morgon kommer hovslagaren och skor Aleccis. Helst ska alla gå innan dess, annars tar jag så många som möjligt innan och resten efter besöket. Det beror på hur trött jag är och hur mycket jag känner att jag behöver sova, helt enkelt. Imorgon är det även min och min gubbes dag. <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.