• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P, A, L

  I denna ordning red jag mina djur idag. Kort uppdatering:
  P: jag frös som fan (vem är skyldig till beställningen av nollgradigt och snö?! 😑), hade klätt på mig föfötr dåligt helt enkelt. Fokuserade på min sits - för ja, den MÅSTE bli bättre!
  A: fortsatte begripa detta med att kontrollera även de kroppsdelar som inte har huvudfokus, dvs yttertygeln (ridning enbart på raka spår, med samtliga hästar). Gick upp och ner i början och mitten borrning i byn = lite spänd och tittig. Slutet gick hon kanon! Yey, blev så glad! 
  L: han kastade med huvudet så han tappade kursem och vinglade iväg åt höger, HAHA! Inte bästa dagen (spänd, inte jättepigg), så jag backade bandet och nöjde mig med fokus: motion. Helt okej ändå, men jag hade önskat en bättre dagsform så jag kunde bett om mer. Äsch, ungponny. Upp och ner, fram och tillbaka. No hurry 😊  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.