• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • NYPREMIÄR!

  Tjoho! Som ni ser så är bloggen rejält uppdaterad med sprillans ny design! Så fin och jävlar vad superbra det blev! :D Vi får väl se om jag orkar försöka prioritera den stackars bloggen lite mer tid också, men jag lovar inget. Välkomna hit mina goda, glada vänner och ja, ni andra också! Det här är lite av min kompis i cyberspace som egentligen bara fyller ett enda syfte; min samlarmani som bor i min hjärna vill spara ALLT. Så då gör jag väl det då :) (Denna lilla nypremiär är btw även anledningen till att det poppar upp lite presentations-inlägg.)
   
  Gissa tre gånger om jag har bildbrist på bilder av mig själv, haha!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.