• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördagens planer

  Klubbmästerskapet går av stapeln på lördag, vilket jag nämnt tidigare. Aleccis går 100 och 110 cm, där KM:et är i 110. Men roligt nog ska jag släpa med min lilla svarta ponny också. Jag blev osäker nu, men tror inte jag skrivit det? Jag funderade på det, vet jag. Men nu är han, sedan några dagar tillbaka, anmäld och jag har börjat planera för hur jag ska planera lördagen. Jävlar vad här planeras, märker jag, haha!
   
  Såhär ser mina tankar ut:
  Att starta en LC avd B känns bara bökigt när jag ändå ska ha med Aleccis. Men det stod på proppen att de skulle ha med "Lätt E"/80 cm för SH - och eftersom jag är gammal som fan så startar jag istället Lillis i 80 cm, som häst. På så vis får jag starta med (ev) omhoppning, då bäbisar får gå omhoppning på klubbtävlingar (och egentligen räknas inte ryttarens ålder heller - men vissa klubbar väljer ändå att sätta de reglerna, obviously, haha). Jag menar, om han går LC, dvs 80 cm, eller SH 80 cm - är ju skitsamma. 80 som 80 liksom, det enda som är skillnad är ju att det kan vara längre distanser men då får vi ju bara stoppa in ett galoppsprång extra så är det problemet löst. Nemas problemas!
   
  Nu ser jag snarare fram emot lördag, trots bök med att ta med två hästar - varav den ena vill åka brett = köra dubbla gånger. Man får ju passa på att starta när det är nära. :D


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.