• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite planering

  Idag blir det jogg med Aleccis, med mina hjärn-lurar-snören aka gramanen. Jag är så imponerad av hur lättlurad jag är, för de gör verkligen under med min känsla; lugn, stilla händer och ordning och reda liksom. Så vi ska jogga i skogen och så tar jag nog och repeterar programmen tror jag innan vi rider hem.
   
  Sedan rider jag Lillis med Ida som rider Pärla. Vi kommer garanterat rida ute i byn/skogen som vanligt, haha. Därefter ska jag hålla i en hoppträning.
   
  Jag känner mig inte helt 100 idag, utan är trött och seg. Men det lär jag glömma bort sedan när jag kommer igång ordentligt.
   
  Tisdag är det hoppträning, onsdag, torsdag, fredag går Aleccis dressyr två av tre dagar, och en sväng ute (vill ha in raka spår). Lördag är dressyrtävling och söndag hopptävling. Jag hoppas veckan går fort så det blir helg snart ;)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.