• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • KM i VRF idag

  Jag hoppas på noll regn, ingen rullning och inga vindar från det att jag släppte ut hästarna igår tills det att jag tar in dem idag. För idag ska vi tävla lite, jag och mina hästar med bläs. Jag var, trots ryggont från heeelvetet, tvungen att sopa av dem det värsta (och red Aleccis en kort, försiktig sväng - ändå ville jag typ avlida när hon låste kroppen i galoppen så jag flög upp ur sadeln och landade i den igen för hon tittade till på något. AJSOMFAN.), sprayade och borstade igenom svansarna, men även Lillis man - och lugg! Drog av tränsen det värsta med, med sådan där läderrengöring, bytte pannband på Aleccis träns men nej, mer än så orkade jag inte. Jag hade stora problem hela dagen igår med ryggen - det var jättejättejobbigt att jobba. Sitta still i sätet i hytten, med bajskokar'n påslagen så ryggen var ordentligt varm - det gick an. Men så fort jag rörde mig var det fruktansvärt. Så det är blandade känslor att jag tog ledigt idag för att kunna tävla. Skönt på sätt och vis att inte behöva jobba då det gjorde så vidrigt ont igår. Men hur lätt kommer det bli att rida och tävla? Jag är rädd för att jag inte ska kunna påverka eller vara följsam öht - men det återstår att se. Jag kommer i alla fall försöka.
   
  Nu kööör vi!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.