• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Klippklipp?

  När jag borstade Aleccis tidigare idag så slog tanken mig att visstfan, det är ju ny vecka och jag tänkte ju klippa henne denna vecka! Kom samtidigt på att det bara är i morgon som jag i så fall hinner detta. Sååå... är vädret vettigt, dvs så bra väder som möjligt, (är det mycket regn = väldigt fuktigt i stallet = klippmaskinen går på elektricitet = inte värt det) så får det bli en omgång med klippmaskinen. Jag hoppas verkligen att skären är dugliga fortfarande, för jag köpte nya sist (över 600 jävla riksdaler! Rena rånet, haha!) och klippte bara Lillis. Men nu är ju korna (en del? alla? vet ej.) klippta med, så jag har ingen aning om skicket på skären... Återstår att se. Hade tänkt lämna in på slipning, men det är liiiite sent påkommet eftersom jag som sagt vill klippa om några timmar, eller ja, om ett halvt dygn typ.
   
  Därefter ska småhästarna gå ett varsitt pass och på kvällen är det hoppträning med en, förhoppningsvis, nyklippt Aleccis. :D
   
  GammelPärl skulle också behöva klippas igen. Men jag har ingen direkt lust med det, konstigt nog, haha. Lill behöver också klippas. Men det är betydligt smidigare, tack och lov! Hade honom som sagt helt lös sist, utan problem.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.