• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hyfsat hurtig

  Mjorå, här sitter jag nu, efter att makaronerna är intagna och ja, en dusch faktiskt. Ganska udda, en tisdagseftermiddag före hoppträningen, men jag fick inte in dusch någon annan gång. Grejen är att jag kommer ha bråttom efter träningen, och då vill jag inte behöva pressa in en dusch där med. Samtidigt som jag kände att jag verkligen ville duscha då jag inte bara klippte Aleccis, utan även Lillis, i morse. Därefter red jag Pärla och Lillis. Sex timmar senare var jag inne i lägenheten och käkade de där makaronerna jag nämnde i början. Ingen köpemat idag med andra ord - bra jobbat ;) När jag klippte så tänkte jag inte riktigt på att jag hade min nyaste (och även nya favorit-) träningströjan på mig. Så den såg ju ut som sju svåra år med allt hår som killade och sticktes - den åkte raka vägen ner i tvättmaskinen tillsammans med två par ridbyxor som jag inte kommit ihåg att tvätta än. När de är upptagna ska jag stressa ut till stallet igen för dagens höjdpunkt!
   
  Pärla var glad idag, inte så piggelin men var lätt att motivera så hon sprang på bra med tiden. Lill däremot var typ aspigg, HAHA! Bockade redan när vi hade skrittat typ 200 m från stallet (med andra ord knappt ens hunnit lämna gårdsplanen). Han fortsatte göra lite bockförsök i skritt medan han kastade med manen och pep. Jag tog mantag när vi började trava sedan men trodde det var lugnt när han travade på så snällt. Några meter senare kom det, haha! Men han bockar ju bara med framänden (dvs inte "hela" docksprång), så man sitter aldrig löst. Jag sa ändå "Nej!" och sen var det inte mer med det. Men han hade lust att springa, så jag lät honom ta för sig. Jävlar var han lubbade näst sista galoppen! Crazy pony! Lär han vara sådan nu så behöver jag inte uppmuntra bjudning något mer, det är en sak som är säker, hahaha! Men han hade spetsade öron hela tiden och bjöd på självmant och det är SÅÅ skönt! Nu tror jag iofs att den nyklippa ponnykroppen kan ha med detta att göra, men ändå ;)
   
  Vi mötte en lastbil med, nemas problemas. Bilden är däremot från i höst. Förresten! Lastbilen hade fler ärenden i byn så jag mötte samma även med Pärla lite tidigare. De där chaufförerna lär ju bli bra fundersamma när folk i allmänhet viftar och lever för att de ska sakta ner och helst parkera skiten och ta rast eller vafan så de rädda ryttarna kan passera ännu mer skiträdda i miniminitempo, och göra en grej av det och på så vis göra hela mötet hundra gånger värre än det borde behöva bli. SUCK. Jag däremot vinkar fram för de kör för sakta, höhö.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.