• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning plus hoppträning

  Jag var och hämtade en Iphone 5 nyss. Begagnad. Vet i fan vad jag ska säga. Den startar, men kommer inte igång verkar det som. Det där med att köpa begagnade prylar... Folk är dessutom dumma i huvudet och säljer vilken skit som helst. Bör väl undersöka saken bättre innan jag spyr skit, men ärligt talat - har ni inte varit med om att man inte får det som är sagt? Skicket är dåligt, det är skador, fel på grejerna, osv. Laddaren är för fan tejpad! Det hade ju underlättat att få rätt information... Dessutom stod det att det var en "5s" i annonsen, men nej, det var bara en 5. Hejdå massa pengar.
   
  Men efter frukost ska jag åka och hålla i en hoppträning. Därefter rider jag mina småhästar. Lill går nog dressyr och Pärl går som vanligt - fokus; motion = dö inte för tidigt. Ikväll sedan så blir det hoppträning för min egen del. Ser fram emot det!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.