• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fälttävlanslängtan

  Här sitter jag och väntar på att klockan ska bli mycket. Jag och gubben firar sju år tillsammans idag och åt därför fint och kollade på Mockingjay part 2 på bio. Därefter går vi lite skilda vägar för nu (nåja, inom samma väggar), då jag ska förbereda mig för nattjobb i helgen medan han jobbar helt andra tider.
   
  Inomhusfälttävlan i Friends Arena, Stockholm International Horse Show, på svtplay. Det är så jag roat mig den senaste timmen och JAAA! Jag vill också! Haha, så himla roligt ju! Skriver som förra året; det där är verkligen min typ av tävling! Full gas och jävlar vad det går :D En helt annan typ av precison också än den "klassiska" hoppningen. Där snackar vi linjer och betydligt mer framåttänk = måste vara många steg före hästen och planera superväl, i banhoppning är det noggrannhet och precision i form av raka vägar, få höjd i sprången och visst, fortfarande planering och framåttänk, men det går inte på långa vägar lika fort så är man "bara" några steg före hästen så går det alldeles utmärkt. Nej, jag gillar det. Helt klart. Siktar ju som sagt på att starta H100 nästa år. Det är inte stort, men ett myrkliv på den långa vägen. :D (Och jag är verkligen djupt tacksam att jag har Aleccis som jag kan göra/prova på denna lilla resa med. Wow, vilken häst jag fick när jag köpte henne <3) Har hört att det t ex ska vara svårt i Tranemo (har för mig det var där iaf) så det hade ju varit skitkul att utmana oss, men samtligt har jag ingen lust att åka allt för långt, så ja, vi får väl se vart 2016 tar oss. :)
   


  Kommentarer
  Evelina Blomqvist

  damn vad hon hoppar snyggt!

  Svar: Jaa <3 Jag förundras ibland över vilken tur jag hade när jag köpte henne. Visste ju ingenting om hennes förutsättningar egentligen. Är så glad i henne :*
  vinna.blogg.se

  2015-11-27 @ 08:07:44 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.