• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En skvätt tur med vädret

  Åkte till stallet ca 11. Uppehåll och lite ljusa delar på himlen = klädde mig inte så varmt eller regntätt. Hämtar in hästarna (Aleccis passar på att rulla sig precis när jag kommer, MAH) - det börjar regna. Mer och mer och mer. Springer in med dem den sista biten. Det börjar VRÄKA ner! Hästarna tuggar på havre, jag öppnar dörren och kollar ut varannan minut. Ska jag, ska jag inte?
   
  Aleccis rullning fick avgöra vem som stod först på tur iaf, nämligen Pärla (i hopp om att A skulle torka till lite och ev gå att borsta iaf litegrann). Tog ut Pärla, gjorde henne klar. Sen fick hon stå och vänta, och jag satte mig med mobilen och surfade runt.
   
  En halvtimme tog det, innan regnet avtog. Men sedan tog vi oss ut! Barbackatur med Pärlahäst <3 Därefter svängen med Aleccis. Slapp regnet med båda! Lill vilar.
   
  Från i fredags.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.