• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dubbeltävling

  På en rullbar biltemapall sitter jag och leker arbetsledare medan gubben min monterar sportsystem på min favoritbil. Aleccis är riden, men inte de andra. Jävla skitplanering denna vecka alltså, jag har inte fått till det alls! 

  Jag hade genrep med A i två timmar. Det låter som hon var bråkig och jag har gjort henne illa i dorm av att försöka "få igenom" något - men så är inte fallet! Jag red in till ridhuset (45 min) och kände på programmen, och red sedan hem igen. Så blir det utan problem en två timmar och tio minuter, för att vara exakt, ridtur. A var helt okej, bättre ibland och tränger mot innerskänkeln så fort jag vill ställa henne. Äsch, vem bryr sig. 

  Får med mig Ebba till att filma imorgon men på söndag fick hon förhinder. Var desperat och frågade om hjälp via fb - noll respons. Ringde mor och frågade om hon och E kunde följa med. Svaret? *djup suck*, och sedan "är det sista gången?", förvisso följt av ett skratt men det kanske inte är helt oklart varför jag ofta är själv, haha! Men, de hänger med! Snällt av dem :)

  Ikväll ska vi se till att umgås, jag och min gubbe. Vi firar nämligen sju år om tre veckor, och jag är nog inte helt ute och cyklar när jag påstår att man nog måste ses i alla fall ibland för att kunna tillgodose sig de där sju åren, haha! Så vi funderar på planka, och kanske en bio eller något. I och för sig spelar Björn Rosenström i hotellet (tror jag?), så det kanske hade varit något annars. We'll see!  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.