• START
  • ALECCIS
  • PÄRLA
  • LILLIS
  • Den fabulösa RÖDA MATTAN!

    Alltså, när man hittar den legendariska röda mattan - och bara mååååste gå bananas!
    Och ja, det var folk där. Och ja, de skrattade. Och nej, det var inte jobbigt, eller obekvämt. För gissa vad? Jag bryr mig inte. Och det är bra att göra folk glada. Det är kul att låta folk få skratta. Och jag har nu börjat alldeles för många meningar med "och". Kan ju likagärna fortsätta, i och för sig: Och jag är givetvis nykter. Onödig detalj att fylla i - men jag uppmuntrar verkligen ALLA att ha roligt, bjuda på sig själva, och se till att ni umgås med folk där ni kan vara er själva, och slappna av och ha roligt UTAN alkohol. Det var min lilla predikan efter dagens Jönköpingsresa med alldeles för mycket ätbart och världens mest peppiga Bianca och Tiffany Kronlöf med "Slå pattarna i taket!" som vi såg för andra gången i kväll. För de är så bra! Grymma, bästa, underbara! Feministisk och antirasistisk humor. Filmade lite (vet inte om man får, men stod inget och ingen sa något såattääh,) och en film finns på min kanal på YT (Finns direktlänk i högerspalten). Gillar skarpt framför allt en till som jag hann filma, så tror jag ska lägga ut den också. Men vet seriöst inte om man får? Haha, jaja, är väl bara att någon säger till i så fall? :)
     
    Anyway, det här är i alla fall jag när jag får se en röd matta ;)
     
     
     
     

    Visst har jag de coolaste brallorna i stan?! Asgoa och supersköna. Kanske mina nya favvisar. (Borde nästan ta och  tävla i dem imorgon, hahaha!)


    Kommentarer


    Kommentera inlägget här:


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback

    Aleccis

    Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

    Pärla

    Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

    Lillis

    "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.