• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dagens outfit - nej men, regnkläder? Igen?! Vackert!

  Det kanske är tjatigt när det inte finns något annat än "dagens ridpass", träning, tävling eller tankar om just träning, tävling och vila - men det är verkligen bara det här som kretsar i min hjärna. Häst, häst, häst. Bli bättre, och tävla, tävla, tävla. Ingen jävla vardagsoutfit (vem har ens tid att ha på sig ett par jeans, eller är ens intresserad av detta? Nepp, kan inte relatera), inga fancy måltider med flashiga recept (ni känner ju till mina matvanor vid det här laget, haha), och inga planer på att karriärtoppa som 25 (jag har i så fall typ sju månader på mig - HEJAHEJA!). Nja. Hästar, det är grejer det. Och nej, jag hade inte haft hästar om jag inte hade tävlat. Men nej igen, jag har dem inte bara till att tävla med. Hade jag haft det, så hade bland annat min hästhållning sett brutalt annorlunda ut. Hästarna ska vara hästar OCKSÅ. Så ser vi hur långt vi kommer när vi kombinerar detta. - Det är så jag jobbar.
   
  Även om det är tufft emellanåt i skitvädret, alltid genomgeggiga och fuktiga hästar på tävlingsmorgnarna och dyl - så älskar jag det (OBS! Inte geggan/fukten alltså, haha!). Jag hade inte ens under pistolhot stallat in mina hästar. ALDRIG. Jag har så fantastiskt välmående (och ööh, välgödda... ehm, ehehehe) hästar och skulle inte vilja erövra dem den naturliga del de får genom att kunna bete sig på bästa tänkbara hästsätt - med inslag av typ tamdjur/utnyttjar dem för att åka på dem och ber dem typ lyfta på fötterna över väldigt naturliga saker som typ naturliga plastbitar som ska låtsas vara vatten osv. Oerhört naturligt ;)
   
  Men så har jag det. Det bästa från två världar. Där någon form av NH-fanatiker (nej, jag är mer för "SBF" = sunt bondförnuft) möter den brinnande tävlingsmänniskan. Där har vi det, tamejfan.
   
  AHAHAHHAHHAA!

   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.