• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Bianca och Tiffany Kronlöf

  "Slå pattarna i taket!"
   
  Det var den föreställningen jag och en av mina bästa vänner kollade på i Kalmar här om månaden. Vi tyckte den var så bra att vi bokade nya biljetter och gick på samma föreställning en gång till, men när de uppträdde i Jönköping. Låten jag la på min youtube-kanal är helt klart favoriten (och än så länge har ingen skällt på mig att jag lagt upp den, så då är det väl fritt fram, haha?) och denna del är också en av favoriterna. Lägg fem minuter av ditt liv på att kolla på detta. De är kungar, och poängen är... mmh, fem av fem toasts.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.