• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Beställt licens

  Satt och klickade runt på tdb igår, och såg att man kan beställa licens för 2016. Mina hästar ska ju inte tävla något mer i år så det är ju lika bra att göra klart för nästa, kände jag och klickade i en ny vända. Min egen verkar jag däremot inte kunna förnya redan... Får ta det senare, när det blir dags "på riktigt".
   
  Har kikat över tävlingssäsongen för våren och det ser helt okej ut. Vi börjar, som jag nämnt, med att gå ner och hoppa 100 och 110-klasser, innan vi smyger upp på 115 och därefter 120 igen. Det blir några fler lokala starter än jag tänkte först, då jag tänker var med i cupen (men de har gjort om lite, så vi startar inte samma cup, utan den andra) även nästa år. Det var så roligt! Men därefter seglar vi uppåt igen och hoppas på att vi med de första starterna lägger en bra grund med självförtroende och bra omhoppningar, haha!
   
  Annars tänker jag mig inte några jätteförändringar, utan det blir hoppning, det blir fälttävlan och så blir det troligtvis även någon dressyr när det kan tänkas passa. "Passa" som i ligger bra i tid, ligger nära och hästen/vi känns tillräckligt redo. Det är ju inte heller någon hemlighet att jag hoppas vara klar för (vilket inte oroar mig det minsta) och även kunna starta 125 med Aleccis under 2016, så tar vi 130 till 2017 ;) En annan detalj som jag tänker mig ska krypa in i tävlingskalendern är ett par fler övernattningar, men det är inget jag har tänkt så mycket på. Jag uppskattade Bankeryd, så dit åker jag gärna igen och står över natten.
   
  Hoppas vi ses där ute på tävlingarna!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.