• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Aleccis från Näktergalen

   
   
   
   
   
  Det här kanske ser ut som en helt vanlig häst. En helt vanlig brun häst som lattjar runt i hagen. Men riktigt så är det inte. För detta - det är STORT. Alltid när hon bjuder på bock och bus så blir jag varm inombords. Det tog väldigt lång tid innan hon vågade släppa loss - för ja, jag är övertygad om att det har med det att göra. Hon är uppfostrad väldigt tufft, och visade inte mycket känslor över lag när jag köpte henne. Så att hon nu visar vad hon tycker, känner och vill - och att dessa känslor dessutom är lyckliga - gör mig väldigt glad.
   
  Jag har verkligen gett den här hästen det bästa tänkbara livet. The best of both worlds; tävlingar (fast hon hade ju inte vetat att hon missat dem om vi inte åkt på dem, men ändå!), och psykisk stimulans där hon får valla sin flock dygnet runt och har överblick från berget. Precis som hon vill ha det (vilket hon inte heller vet, men jag vet det, haha).


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.