• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Resultat Lillis P&J i Sävsjö (19/4)

  Jag öser beröm över honom för han är så jävla fläckfri! Lasta, åka, ta ur, göra ordning, rida fram, hoppa fram, starta x2, lasta, åka hem, lasta ut och kasta ut i hagen <3 Okej, lite väl nyfiken blir han när man kommer till ett nytt ställe och tittar lite omkring sig med några fler steg än man bett om, men herregud, en så fantastisk fyraåring kunde jag knappt önska mig. Vilken ponny!
   
  Vi hoppade 60 och 70 cm. Första starten var den bästa, då jag i nästa blev lite för "push:ig" och slarvig. Jag är så mån om att han ska fram, fram, fram att jag nu när han rör sig framåt och förstår hindren och bjuder på dem ändå är kvar i det tänket och då blir det ingen rättvis ridning. Språngens högsta punkt blir inte över hindren, utan jag lägger honom alldeles för nära flera gånger. Nu ska vi byta ut pushandet mot mer vuxen ridning i form av precision och så småningom kunna "spänna bågen", och börja påverka galoppen. Men återigen - vilken kille! Här är filmerna. :)
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.