• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • När det egentligen är dags att sova

  Klockan är två och jag känner en stark känsla av att vilja gräva ner mig och helst även gråta tills ögonen försvinner. FAN I HELVETE VAD JAG SAKNAR MIN HÄST :( Åååh, det spelar ingen roll att det finns andra hästar, jag vill ha min älskade jävla häst <3 Självklart plågar jag mig med bilder, filmklipp från träningar och tävlingar. Jag vill inget hellre än att få sitta där uppe, kanske hata mig själv för att jag är för dålig för henne, älska henne som ställer upp för mig eller bara ta en joggingtur i skogen med lite för mycket och lite för snabb galopp. Eller njuta av att vi kan ge oss ut barbacka och komma tillbaka samtidigt. Allt det där lilla är just nu så stort, så stort och betydelsefullt, men det känns som det är så långt borta. Men det är inte det. Faktiskt. Jag är bara otålig och jävligt ensam när jag inte har min bruna häst att hålla i mig på när hon inte vill lyda. När stenarna vill äta upp henne och alla hjälper betyder galopp eller fortare. De där vanliga dagarna liksom. När tajmingen inte fungerar och precisionen suger precis som vanligt. När obalansen får henne att öka och den lata ryttaren inte begriper att kroppen ska användas. Det där lilla. Jag saknar henne så det gör ont. Vi ska ju bli bättre, och man kan inte bli bättre av att vänta. Det finns massa tid, som just nu rinner mellan mina fingrar och som jag inte kan använda. Det gör mig så stressad.
   
  Men på tisdag ska vi börja promenera. Längtar! Jag och min älskade häst <3
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Så sjukt gamla bilder en del, och definitivt inte i kronologisk ordning. Finis.


  Kommentarer
  Noomie Sundell

  Vilken härlig bildbomb!😍

  Svar: Ja, det är verkligen en rejäl blandning på dem också. Gamla bilder, och nyare :D
  vinna.blogg.se

  2015-06-27 @ 20:18:14 | URL: http://nouw.com/noomiesundell


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.