• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Torsdag i mars

  Idag ska faktiskt alla mina vila. Jag håller fortfarande på att idiotstalka diverse hovslagare - men utan resultat?! Bägaren håller på att rinna över vid det här laget, och jag fattar inte hur svårt det kan vara att svara? Bättre att säga nej, att de inte kan ta in fler kunder eller precis vad som helst, än att inte förmå sig svara. Måste, måste, MÅSTE fan ha tag i någon, det här går inte längre...
   
  Sacke ska ridas under eftermiddagen och det kommer nog vara tillräckligt för min del idag. Lär vara helt slut i skallen efter dessa arbetspass som varit nu. Däremot är ingen gladare än jag för sedan väntar långhelg - och inte nog med det! Jag ska leka med Emilia imorgon! :D
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.