• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Svårsåld

  Äntligen har jag sålt min andra bil - den jag kallar knäckebrödet. Ärligt talat har jag aldrig varit med om mer svårsåld bil. Helt sjukt. Och jag kan inte förstå varför. För det är en pålitlig bil, som det bara är att tanka och köra. Inga fel liksom. Det är bara det att den är tråkig på utsidan, lite rostig och inte direkt skött från början. Har fått gå ner, och gå ner ännu mer i pris och väl på plats har det varit två stycken som tror de ska få en ny bil för de småpengarna... Lagom irriterande. För fan, bilen har rullat i snart 18 år på Sveriges saltade vägar och gått 41000 mil - tror fan det syns på den. Det är ju skönt att en annan är smidig i bilaffärer iaf. De senaste gångerna har jag inte ens provkört. Vafan, jag vet ju att jag ska ha bilen. Är ju bara att skicka över pengarna och skriva på pappret och åka. Den som väl köpte bilen sen var av ungefär samma virke. Skönt med folk med lite verklighetsuppfattning iaf.
   
  Innan dess så var jag ute och gjorde det som skulle göras i stallet, varav åkte lite barbacka i vårsolen på min kära bruna kompis. Byn var typ läskigare än på länge, sa hon, och gick där och blåste, lät och spände sig - och aktade sig för alla hästätande grushögar, rådjur och andra osynliga ting. Hon var lugnare och finare på LP där vi red några varv. Kära, älskade hästen.
   
  Är i valet och kvalet om jag ska efteranmäla och åka med henne på söndag.... eller om jag ska skita i det. Är bara så himla sugen, men å andra sidan har vi ju hela säsongen på oss. Vi får se hur det blir. Efteranmält blir det ju i vilket fall, så jag kan ju avvakta en stund till.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.