• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Städa bilen

  Ingen är så bra som jag på att skräpa ner mina bilar. Invändigt, framförallt. Så råkar man äta något och så råkar man lägga det på golvet/i passagerarsätet/i baksätet/där det får plats (eftersom det är fullt överallt). Sen får man bara plats själv, i en gammal herrgårdsvagn för fem folks plus de/den som vill som vill ta plats i skuffen om så önskas, typ. Bara fullt med skräp. Och så får man knappt plats med sina prylar när man ska iväg och träna/tävla med hästen. Jag är såå bra på att skräpa ner alltså. Överdriver inte ens.
   
  Så, ja, då kommer man ju till slut till det där tråkiga tillfället när man ska sälja bilen. Och eftersom jag är den lataste nu levande människan så hivar jag bara över skiten från den ena bilen till den andra, i en enda röra. Det var i alla fall så det gick till sist... Så det var liksom dubbelt med skit i knäckebrödet. Som jag fick panikstäda för en dryg jävla gubbe skulle kolla på bilen. Hur fan man har mage att bete sig så illa är en annan femma. Typ som att bara för att jag är tjej så har jag per automatik i princip aldrig sett en bil. Ungefär i den stilen. Hoppet för mänskligheten (framförallt medelålders karlar) bara stiger och stiger - INTE NÅGON JÄVLA STANS.
   
  Detta är så typiskt mig... Jag skulle skriva att jag ska städa bilen, men så blev det såhär. Jag kan ju erkänna att jag aldrig har haft några problem med att fylla ut tomrum eller förlänga något skriftligt arbete i skolan under mina år, snarare har det ständigt klagats på att det är för långt. Jag har lite samma problem i verkligheten också, alltså när man pratar. Säger jämt för mycket. Vissa saker ska man fan hålla för sig själv..! Men det lär jag mig aldrig. Bara väntar på att något ska slå tillbaka in my face. Och vad gör man då då? "Hoppsan", ba.
   
  Städa bilen ska jag göra, och kanske spola av den också. Kanske. Han blir så fin då, men grusvägarna är bra på att trolla. Det krävs inte många metes sakta rull för att han ska se ut som sju svåra år (make that 17,5). Ridning blir det på eftermiddagen/kvällskvisten antar jag (ska höra med Ida, men vad jag vet så blir det så ^^) så jag ska mest bara mysa med bilen hela förmiddagen och dagen. Hoppas på sol!
   
  <3
  Toning + board, väghållningssats, snowcap, vindavvisare och så några roliga sommarfälgar -
  då är det fanimej perfektion.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.