• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Som en enda milkshake

  Woho! Ikväll är det äntligen, äntligen hoppträning igen! Och jag hoppas verkligen på en häst som går att påverka, haha. Känns som det kan bli intressant, men på ett roligt sätt. Ju mer sidor jag kan få och "övervinna"/klara av desto bättre är det ju, helt klart. Hur kan man annars utvecklas. Hur som helst så vet jag att jag kommer ha en glad häst, och det är ju ändå det allra, allra viktigaste. (Och en glad ryttare, och det är det näst viktigaste.)
   
  Så det där var väl den positiva delen, haha. Sen verkar det som att min kära puddis nog blir såld i veckan... Han är inte på annons och jag är inte jättesugen på att sälja (hejhej separationsångest *buhu*), men är det någon som vill ha den så känns det ju lite surt att sitta och hålla den. Den står ju ändå som ett lik där ute på gården och har gjort det ett år nu typ. Men ändå. Kära pudden... :(
   
   
  Men först och främst är det dags för att motionera Lillis, sen packa och åka med Aleccis <3 Eller förresten, allra, allra först är jag sugen på att se om jag kan få pudden att starta såhär efter att han har stått så länge. Måste ju prova haha. (Anledningen att han står är för att jag körde sönder både växellådan och bakaxeln, lätt hänt, haha.)


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.