• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lördagsmorgon, när typ alla andra sover

  De kommande dagarna har de lovat ganska generöst med plusgrader och en hel del solskvättar - vem blir inte helt överlycklig över den informationen?! Ser verkligen fram till varmare dagar, betydligt torrare mark och allt, allt, ALLT som hör våren till! Det har slagit ut snödroppar i gången och det är ju ett återkommande vårtecken (tack och lov, snödroppar är så fina. Diskreta, men vackra på något vis).
   
  Jag bråkar lite med min kropp känner jag. Var förvånansvärt trött igår faktiskt, och tror inte jag är piggare idag. Lite halvjobbigt sådär när man har tre jobbdagar att ta sig igenom. För det måste jag säga, att det som är allra jobbigast för mig är när jag jobbar helg och dagtid - på måndagarna efteråt brukar jag vara helt utmattad. Men jag ogillar det inte på något vis, för är det något jag faktiskt tycker om så är det att köra dag. Just nu är det i alla fall favoritpassen, men det där varierar och jag byter åsikt rätt ofta.
   
  <3


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.