• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Inte bara horse show

  I Göteborg var det inte bara horse show och mässa (vilket jag även nämnde var i minsta laget - nästa gång blir det heldagsbiljett!). Jag bodde och umgicks med min syster och på lördagen roade vi oss med att åka till Borås och bada på stadsparksbadet. De hade förutom rutschkana och vågmaskin även några hopp (1m och 3m) och två klätterväggar. Den ena väggen klättrade man rakt upp, och den andra i sidled. Det gick bättre att klättra uppåt än att klättra i sidled, haha, men poängen är att jag inte kom högst upp av "fel" anledning. Jag är så jävla höjdrädd! Fyfan! Man bara ser hur man kommer högre och högre upp, och vet att för att komma ner ska man släppa taget (och i bästa fall inte få en kallsup - fick typ hundra, eftersom vi lekte (skulle ha ner varandra från flytande skumgummileksaker) och skrattade = ramla i vattnet och skratta är inte bra när man föredrar att andas, haha, eeuw). Jag hoppade i alla fall från trean alla två gånger som vi tänkte göra det, och trots att hela min kropp, hjärna och allt annat skrek "NEEEJ! GÖR DET INTE!" så ba; hopp. Hatar höjder, HATAR HÖJDER. Men det är så viktigt för mig att mota mina rädslor, och om jag ska vara ärlig kommer jag nog aldrig "övervinna" höjdrädslan. Men man kan ju försöka, och jobba på det lite försiktigt sådär ibland.
   
  Rutschkanan gick som fan, typ. Man flög omkring där inne när det svängde, haha! Blev rätt förvånad första gången. Men de små barnen lyckades såklart åka fortare än oss - trots att vi försökte slå deras tider. Man är för stor och för gammal helt enkelt. (Hur gick det till?)
   
   
  Efteråt hade vi sådan jävla tur! Vi var sugna på att äta på Jensens, men de tog inte emot bokningar före kl 17 (klockan var strax efter 16) och det var ca 35 min kö på "drop in". Så vi chansade, tog bilen och åkte (råkade åka lite fel med ^^ Länge leve Göteborg haha), men vi hade såååån tur. För när vi kom fick vi gå in direkt. Sånt jävla flyt. När man är så hungrig och slut efter all bad och lek så vill man fan inte köa - och det slapp vi! Blev trerätters med dessutom dubbla efterrätter. Var så jävla mätt efteråt, haha. Men gott, mm, det var det! Jensens är lätt en av mina favoritrestauranger - lite lagom fint sådär, men inte överdrivet, utan till och med jag är välkommen (Y)
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.