• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Horsey

  Det var så tråkigt väder igår, snöade stora flingor på tvären och blåste kallt. Men ändå så tog jag mig i kragen och såg till att alla blev motionerade, på ett eller annat sätt.
   
  Aleccis som precis vilat nästan en vecka, helt enligt plan, var väldigt pigg och glad och lika tittig och... olydig. Minsta eftergift och hon drar iväg. Vilket inte riktigt är min tanke. Det känns som vi måste stänga in oss mellan fyra väggar och få lite skäll ;) Dags att ta tag i dressyren igen!
   
  Lillis, som ju pendlar mellan att vara trotsig bjöd istället på den trevliga versionen och dansade fram! Gjorde skänkelvikningar i trav fram och tillbaka på grusvägen; min haka var där på marken mellan alla benen, haha. Duktig liten kille, eftersom jag knappt introducerat det för honom. Resten av turen var han med bra.
   
  Pärla och jag tog en kort promenad på bara två kilometer. Och även om det inte är något direkt att hänga i granen om man ser till motion, så var det ändå betydelsefull kvalitetstid. Bara hon och jag <3
   
  Nu ska jag till jobbet, herrå!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.