• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hoppträning ikväll

  Dagarna är så fulla att jag knappt hinner med. Igår hann jag i alla fall rida Aleccis efter jobbet. I regnet. I snöblasket. I skymningen. Jättemysigt, ehhhhm. Eller jo, vi hade det ganska bra men vädret går mig på nerverna. Är så trött på skiten nu! Det är så mjukt, blött och geggigt. Sämsta värsta underlagen överallt. Det är väl å sin höjd grusvägarna som är okej nu, men det går fan inte att rida Aleccis på vanliga grusvägar. Hon är så laddad. Gick in på LP lite och huxflux är hon hur lugn, mjuk och fin som helst. Sen ut från den och samma taggade, olydiga häst igen. Skitkul, eller inte.
   
  Idag är det äntligen dags för hoppträning igen! Hoppas att hon inte är alldeles för taggad utan att vi kan ta det någorlunda "lugnt". Tillräckligt för att få ut något av träningen, och inte bara kuta runt med ryttaren hängandes i tyglarna några meter efteråt, haha. Känns som det kanske är att hoppas på för mycket just idag..?
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.