• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hej Kaj, hallå Boje!

  Har bara låtit bloggen vara ett tag. Lämnat den till sitt öde liksom. Jag själv vill bryta upp - men inte för att sluta. Utan för att börja. Börja om. Vill göra om hela skiten och sen, nytt, nytt, nytt. Och bättre. Det är vad jag känner just nu. Ska luska runt och se vad jag kan hitta för folk som kan hjälpa mig med en make over.
   
  Jobbhelg just nu, kör natt. Hade med mig Emilia första natten och vi tvättade hela släpet på 20 min(!). Rekord och jag var dyngsur och helt genomsvettig efteråt, haha. Jag borstade och hon sprutade skum/vatten. Teamwork! Hann även tvätta av nederdelen av lastbilen också innan vi tuffade iväg för att hämta nästa lass. Igår flöt det på himla bra faktiskt, så är nöjd med min insats. Idag är det sista passet innan jag får lite helg, och jag kör den natten som trots allt är lite smidigare ;)
   
  I mitten på nästa vecka är samtliga hästar på g på riktigt! Då sätts Pärla igång igen - hon har ju haft lite "semester" nu, kan man ju säga. Det blev så pga brist på dojor. Jag gjorde faktiskt så att jag själv lekte hovslagare, så hon har gått helt barfota det sista nu. Lillis ska även han får skor för första gången, och självklart ska Aleccis få nya skor. Lagom inför tävlingen i helgen sen.
   
  Usch, jag är lite nervös faktiskt. Varför? För att hon inte hoppat, hopptränat eller tävlat på aslänge så hon kanske inte alls är lika fin som hon varit och är det någon gång som det är viktigt att hon är fin - så är det i helgen. För det är final i Värnamo Cup och vi ligger helt okej bra till, just nu till och med på pallplats(!). Så jag vill inte att hon ska vara övertaggad och jag själv vill inte känna mig rostig... Försökte ordna så jag kunde varit med i Sävsjö i torsdags eftersom jag missade tisdagens träning när jag jobbade, men så var alla grupper fulla. Typiskt. Så veckorna går, utan hinder och språng. Tog några språng över skogshindren förra veckan(?) och ja, det var ju rätt spännande om man säger så. GALEN häst. Tog 300 m att få stopp en gång... Hoppsan. Vi som slutat med sånt där. Tydligen inte. Så ja, det är lite nervöst. Efter Värnamo Cup så börjar vi närma oss vår 120-debut! Är så jäävla sugen och det känns så bra! Längtar!
   
  <3
   


  Kommentarer
  undefined

  Lus och jag hejar på er! ;)

  2015-03-23 @ 11:07:59 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.