• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • GHS och eurohorse

  När vi kom in på mässan i fredags var stället med bland annat glukosamin bland det första jag sprang på. Men eftersom jag inte ville släpa omkring på en förpackning (de väger ju ändå något kilo) i onödan hela kvällen, så tänkte jag att jag passar på att köpa det i slutet istället. Vi blandade arenan med mässan lite, och när det började dra ihop sig för stängning sprang jag i halv panik och letade efter det där satans glukosaminet - men hittade det inte! Åh, var så irriterad! Sprang däremot på stigbyglarna jag letat efter, och hann köpa dem precis innan det stängde, men fortfarande ingen glukosamin... Sen stängde dem. Tidigare hade jag köpt hästgodis; så godis och soft up lite freejump (eller i vilken ordning det nu är med alla ord) - det var vad som fick följa med hem.
   
  Med facit i hand så var det faktiskt i minsta laget med bara en halvdag på GHS inkl. mässan. Det blev stressigt och nej, jag hann inte bli mätt på det. Synd, men å andra sidan får jag skylla mig själv. Det gick inte att lösa på något annat sätt, och så var jag dessutom ute i sista minuten eftersom jag egentligen ville ha gått heldag på lördagen.
  Vad lärde man sig av det då? Nästa år, (om jag är ledig den helgen) då ska jag ha bättre framförhållning.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.