• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det var snabba ryck.

  För nu står jag här. Med bara EN bil. Det känns väldigt konstigt och tråkigt, haha. Även att den andra var trasig så var det ändå min fina pudden ju. Som stått där på gården i snart ett år. Jag har tittat på den varje dag och nu bara - borta. Buhu.
   
  Roligt nog så hoppade han ista så de kunde köra in den. Det går bara att köra på fyran, (finns ingen etta, tvåa, trea femma eller back, haha) Men skönt för dem. Tog en liten stund att få rull i honom bara, hahaha, för bromsarna var rätt fastrostade. Men sen så! Så himla bra ju. Dessutom skönt för mig att kunna sälja en trasig bil som de ändå kunde köra liksom. Men min puddis :( Buhu, tänkte ju betala någon för att laga den och ha den som busbil i vinter... Blir inget med det nu. Fast det kanske är lika bra. Är ju smidigare att bara köpa en när det drar ihop sig för höst sedan.
   
  Förresten! Jag har ÄNTLIGEN kommit på ett sätt som gör att jag kan spara pengar! Nu jävlarrrr, haha. Nu SKA jag fan börja spara. Dags att lära sig (Y) (Och nejdå svindyr onödig hästutrustning. Hoppas jag. Kanske ger jag mig själv lite dispens... ehm (A)).
   


  Kommentarer
  emelie behrmann

  Spartips?? Geif!!

  Svar: Tar ut kontanter och stoppar dem i madrassen (eller annan lämplig möbel) ;D För då finns de ju inte tillgängliga alls när man är någonstans där man vill använda dem. (Finns dem på andra konton är de ju ändå tillgängliga överallt - iaf med mobil och internet = fungerar inte för mig, för då använder jag dem).
  vinna.blogg.se

  2015-03-27 @ 02:58:08 | URL: http://komkoma.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.