• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Början av veckan

  Igår var jag, precis som i måndags, också ledig men inte fanns det någon tid över för det. Det blev ju ingen hoppträning (så jävla irriterande, för jag hade verkligen ansträngt mig för att rida Aleccis med fokus att hon skulle vara väl genomriden och med fokus mot just hoppträningen för att se om det skulle vara någon skillnad med mer dressyrigt upplägg. Men kvällen innan så ba; "ingen hoppträning imorgon", kul. Jag vill ha planering, så är det ingen träning så vill man ju veta det i förväg! Tragiskt nog så blir jag ju utan två veckor nu, eftersom jag jobbar när det är dags för nästa veckas träning. Skit. Skit. Skit.)
   
  Aleccis fick iaf gå ett dressyrpass till, på LP. Hon var jättefin! Alltså, JÄTTEfin! Riktigt roligt att hon blir mer och mer mottaglig för fler hjälper och mer "avancerad" ridning. Är riktigt nöjd med henne. <3
   
  Lillis gick också på LP, men bara en stund då jag skulle vara inne till stan vid 12-tiden för fika.
   
  Utöver det så hann jag även tona klart bilen (ser ut som skit :( fan, vad jag hatar att tona. Skulle vara lat och inte demontera dörrsidorna, men nej, nej och nej, det var ingen bra idé. Blir till att göra om rutorna till bakdörrarna för det ser förjävligt ut - och då ska jag fan ta bort dörrsidorna först!
   
  Handlade och dammsög en vända också, sen var det dags att göra mat och sova.

  Samtliga hästar var trevliga att rida igår med. Fan, vet inte hur jag ska göra med denna skit längre. Börjar tröttna rejält på allt vad bloggar heter. Orkar inte läsa andra, orkar inte skriva själv och känner bara... Det har passerat liksom.
   


  Kommentarer
  Anna

  Jag måste fråga vad menar du med LP i dina inlägg? Var står det för? :)

  Svar: "Lokalenparkeringen" står det för :) En parkering, till "byalokalen", en föreningslokal i byn. Det är även en fotbollsplan (används inte) och som sagt, en parkering (används sääällan). :)
  vinna.blogg.se

  2015-03-11 @ 12:29:56 | URL: http://annabborefur.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.