• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Som att vara kär på nytt

  I morgon tar jag med min kära bruna häst på pay & jump - något jag ser fram emot. Jag ska försöka hitta den ridning jag hittade sist, när vi startade 110 bed A på midsommartävlingarna. Den ridningen gav mig så mycket! Jag känner att den ger både mig och Aleccis ett uppmuntrande ryggdunk. Ett stöd och ett självförtroende som inte ifrågasätts på samma gamla vanliga vis. Det känns som det är den ridningen jag missat och som vi behöver för att ta oss vidare - och den kommer ta oss vidare.
   
  Men samtidigt vet jag att jag inte kan använda denna ridning och bara "kötta" - för då kommer vi fortsätta riva med bakbenen. Utan jag får plocka vissa delar och kombinera denna känsla med att vänta. Vänta in hindren. Det går inte när det blir större och hon tvekar. Då måste jag rida mot dem. Utan att jaga. Ja, jag börjar hitta det. Och fan vad det smakar gott!
   
   
  Alltså, HUR BRA ÄR MIN HÄST?! Vattengraven var frivillig efter målgång under senaste starten; så jag höll om, höll ihop och styrde mot den. Aleccis fattade, spetsade öronen, bjöd, siktade och flög över som hon inte gjort annat. Men att hoppa långt vet jag ju att hon kan ;) Trots det, så var det ändå så fantastiskt att hon gjorde det. En ganska spektakulär vattengrav fylld med färgat, mörkblått vatten.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.