• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Knoa!

  Som jag nämnde lite snabbt i tidigare inlägg så var jag och hälsade på Mellonie igår. Älskade fina ponny <3 Var ett tag sedan jag träffade henne nu. Men hon var sig lik!
   
  10 augusti 2012 sålde jag henne. För ett år sedan så blev jag kontaktad av en ny familj som sa att de köpt henne - och eftersom jag inte ens visste att hon var till salu så blev jag förvånad. Men samtidigt självklart jätteglad att de nya ägarna hörde av sig! Så denna nya familj har jag inte träffat innan men vet ni vad?! Så himla goa människor! Åh, vad jag tycker om dem <3 Vi har mycket lika värderingar och det är så viktigt att ha självinsikt och det tyckte jag de har, och rimliga krav, mål och de är så måna om Mellonie!
   
  Vi pratade, red i omgångar och pratade ännu mer. Skrittade ut i skogen med lillasyster barbacka på Mellonie och hade därefter lastträning. Det var faktiskt det som egentligen var målet med resan från början. Hon har börjat strula lite vid lastning och då är det lika bra att ta tag i det direkt! Det tog en liten stund (Mellonie var lika envis som hon var hos mig, haha ;)) men sen så dansade hon på som hon aldrig gjort annat. På-av, på-av, på-av hundra gånger. Sen fick storasyster lasta några gånger och sen fick även lillasyster äran. Lycklig tjej! :D
   
  Det råkade visst bli en riktig långvisit, men det kändes inte så. Tiden bara rann iväg och jag kände mig så välkommen och vi hade jättetrevligt. Fantastiskt. Ser fram emot nästa besök. :)
   
   
  Det finns dock en nackdel; fyfan vilken jävla pissväg att köra hem sen! Haha, liten sketen slingrig kringelikrokväg. Men det flöt på. Tog inte så lång tid ändå (tacka fan för lite trafik!), och sen tog jag en extrasväng så jag kom ut lagom så jag passerade kiosken där mitt paket låg på vägen. Samt stallet, så jag svängde upp till kära djuren med. De vill ha ny hage sa de, haha, stackarna. Men de får ny när kvigorna betat klart i en av de större. Så, den som väntar på något gott...! Jag däremot hade själv lite svårt och vänta. Ville bara hoppa upp med mina svarta vardagsbyxor (japp, jag äger faktiskt några vardagskläder!) och vita Adidas för att prova det nya bettet på Aleccis. Men jag höll mig. Hade ju planerat vilan nu och så.
   
  Men idag så! Då ska det minsann invigas. Ser fram emot en svankig, framtung, frambenssvingande OS-dressyr-(wtf? menar såklart AR* minus svank, framtung och frambensvift)-häst. Rimliga förväntningar, va? De magiska betten, ni vet, som gör allt jobb bara genom att sitta där, ohlala. Ser också fram emot en OS-karriär i fälttävlan. High five. Trolleri, trollera - men en vacker da'!


  Kommentarer
  Ester

  Tusen tack det var såå mysigt!!😍😍

  Svar: Tack själva! :D
  vinna.blogg.se

  2015-06-24 @ 23:08:11


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.