• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fälttävlansdrömmar...

  Ja, där har vi det. Jag har börjat snoka i fälttävlansvärlden och inte nog med det - även tagit kontakt med tränare och även tränat terräng med Aleccis! Så himla roligt!
   
  Detta var, lägligt nog just denna gång, dagen efter den mindre lyckade gräshoppträningen. Därför lät jag gräsbroddarna sitta i och så fick hon gå på gräs dubbelt upp om det nu kan ha varit det som var nytt och osäkert för henne. Hon går ju sällan tävlingar på gräs, så nytt för säsongen var det ju hur som helst.
   
  Tillbaka till träningen! Alltså, vad ska jag säga. Aleccis är en tittig häst, men är otittig på hinder. Så min känsla var den att hon kommer titta och stanna, hon kommer inte förstå att det är hinder - men när hon förstår det kommer hon gå. Mycket riktigt, ett par stopp blev det - men inte alls som jag trodde! Hon var pigg och glad, sprutade självförtroende och gick som tåget! Min älskade häst var tillbaka och jag kände att det var en sådan bra idé att gå träning på gräs två dagar på rad. Åh, bästa hästen!
   
  Och graven fattade hon självmant galopp mot även första gången och hoppade helt utan tvekan - vilket hon ju aldrig hoppat innan. Även om just denna iofs var liten, men ändå. Vi hade skitkul! Emma var också med, och då blev det ju ännu roligare med någon man känner, och så var Ebba med och agerade fotograf (Y) (Lyx! :))
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.