• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Back in town

  Vad säger ni gubbar? Är det kanske dags att plocka upp tråden och försöka dra ihop den senaste (icke-dokumenterade) tiden i lite inlägg? Har ju lite material om man säger så.
   
  Jag har fått lite minisemester nu i två veckor och har faktiskt lagt några dagar på att besöka min goa barndomsvän (ja, jag fyllde ju år nyss ja - var det 95 kanske?) som nu för tiden håller till på Öland. Vi har invaderat Ikeas brunch (inklusive bråkat med tant i kön; "Jag behöver faktiskt komma iväg fort". "Men du, ska vi inte kolla om det är fler i kön som behöver komma iväg fort och som också kanske vill gå före? Det är lika bra, menar jag...?" -.-'), vi har spelat sällskapsspel (fyra-i-rad) 17 ggr i rad (OBS; alltså samma spel! OBS1: Först till 10 segrar. OBS2: JAG VANN, såklart eheheh), och yatzy två gånger i rad. Jag vann i alla fall sista gången och det vet ju alla att det är ju viktigast. Den-som-vinner-nu-vinner, liksom. Vi har även klättrat på en fyr. Nej, inte riktigt så roligt som det lät, utan vi fick snällt kriga i trappan bland flåsande stoppklossar till karlar och skrikande barn (woho). Men annars så. Köpte även en dekal som ska på nya vinterbilen sen (... som jag inte köpt än, alltså). Man ska vara försiktig med Öland, serru, så stod det. Ungefär. Vi har somnat i soffan framför Orange is the new black, letat efter mat och jag har upptäckt att jag förstört mina smaklökar (FETT OCH SOCKER! <3 Vanlig mat </3 "Fin" mat <///3). Jag har inte motionerat någonting samt ätit massor av godis och glass i omgångar. Och just det, även gnällt över min stadiga viktuppgång på hela 1,5 kilo än så länge. OCH!!!!! Jag har hälsat på min gamla bruna Knoa till ponnybus; Mellonie! <3
   
  Men det var bara Ölandsbesöket. Jag har även fyllt år och firat midsommar. Till och med på samma dag - inte illa! Dessvärre hade jag någon skum obalans i kroppen och ville bara gå runt och gråta. "Varför?" frågar alla. Vet inte. Gick inte att sluta. Det finns ingen press, men ändå är det en sådan jävla press jag känner. Press att vara tacksam. Press att vara glad. Press att ens vara där. Jag ville hellre stå och frysa inne i stan och kolla på tävlingarna, t ex. Jag ville hellre åka runt på mina hästar. Jag ville hellre bara ha en helt vanlig jävla dag. Och jag vill inte för mitt liv bli firad. Jag hatar det. Och jag ville, med handen på hjärtat, hellre äta prinsesstårta. Fan.  #otacksam Jag var även sjukt trött så gick och la mig i soffan och försökte sova. Det gick inte, så jag råkade beställa hem ett nytt bett istället. Nu jävlar ska här dressyras! Annars var det en trevlig och väldigt lyckad dag (om jag bara hade känt för en sådan dag). Hela familjen samlad, massor av god mat och desserter (<- viktigast, även om det inte var prinsesstårta. Jag skulle kunna leva på prinsesstårta, just sayin').
   
  Eftersom det inte är önskvärt med långa texter, så tar vi och sätter punkt här och så fortsätter jag i nästa inlägg. Simma lugnt!
   
  Jag blev 24 btw. Men jag känner mig som 16, precis som vanligt. Ordningen återställd.
   
  Kolla här va! Det är på instagram det händer, jao.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.