• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Stortvättning av schabrak

  Min tanke har hela tiden varit att se till att ta tag i att tvätta alla mina schabrak som inte blev tvättade förra omgången. (Tog alla vardagsschabrak då.) Men nu tänkte jag ta alla tävlingsschabraken också. Dessutom fanns det ju nya använda vardagsschabrak, plus några som satt på sadlar som inte används så ofta som jag inte orkade ta sist (det var redan så himla många så tyckte det räckte och visste inte om jag skulle hinna ta alla). Men nu som fick rubbet hänga med, som sagt. Efter de som är kvar så är samtliga rena. Så jävla skönt! (Ett par dagar eller så i alla fall, haha. Sen är det dags att börja stapla smutstvätt igen ;) )
   
  Tanken var att passa på att ta tag i detta en dag i denna lediga vecka jag har just nu. Igår planerade jag att ta fram dem och göra dem klara för tvätt idag, men sedan så hände det ju en grej (---->BOXVILA<--- :(:( ) som gjorde att jag hade fullt upp ändå med veterinär, och göra i ordning lösdriften för installning av hästapålle med allt vad det innebär. Så det blev inte gjort. Däremot när stallsysslorna (som iofs aldrig tar slut, men när mitt-på-dagen-sysslorna) var klara så tog jag tag i det och min nästan lediga eftermiddag tajmade perfekt med att börja tvätta. Och inte bara det; jag lär hinna klart med alla med. Så himla bra! Så slänger jag in dem i stallet igen när jag ändå ska ut och pussa på hästen (mm) igen.
   
   


  Kommentarer
  Tove

  Hej Jessica!
  Jag tänkte svara på dina frågor på min blogg - så du får kika in så hoppas jag att du får svar på det du undrat över. Är det något mer är det bara att fråga :D Fälttävlan är fantastiskt roligt!

  Svar: Tack! Din blogg ligger nu som favorit! (Y) :D
  vinna.blogg.se

  2015-07-28 @ 22:10:39 | URL: http://nodemareventing.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.