• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mina planer framöver

  Dagarna rullar på. Just nu är det bara två av min hästar som jag håller igång; Pärla och Aleccis. Lillis vilar.
   
  Jag har planerat in lite tävlingar nu i sommar; Gislaved-Anderstorp, Eksjö och Tingsryd är tanken. Samtliga är meeting, men jag åker bara ner en dag till Gislaved-Anderstorp och Tingsryd, däremot planerar jag att starta i Eksjö alla dagar, men eftersom det bara är tre mil enkel väg så kör jag fram och tillbaka varje dag, så jag slipper stalla upp Aleccis. Det blir runt en femhundring i soppa vilket ändå är hälften av vad det kostar att stalla upp - och eftersom jag inte ens vill stalla upp, så är det ju hur bra som helst och jag behöver inte ens överväga alternativen.
   
  Det finns även en fälttävlan som hade varit suuuperkul att sikta mot att starta - men jag jobbar den helgen och vet inte om jag vill ta ledigt. Det hänger på hur det blir till hösten.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.