• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Fem "jag".

  Jag gillar inte barn. (Barn som i en grå massa med massa små konstiga varelser som låter och är ouppfostrade. Det är skillnad på de man känner, som liksom är som små minimänniskor. Ascoolt. Men de coola är få.)
   
  Jag väljer pepsi före coca cola.
   
  Jag ser inget som helst positivt i att skaffa barn. Just exakt nu vill jag inte ha barn, men hur jag värderar senare i livet är en annan femma.
   
  Jag tycker att jag är bättre på "hästhantering" än vad jag är på ridning.
   
  Jag är jätteglad över att jag äntligen väntar med en debut tills vi faktiskt är redo, istället för att stressa dit innan vi är redo, bara för att jag så gärna vill. Med vilja kommer man en bit, men det håller sällan. Det känns så bra att ha valt en långsiktig väg. Denna gång har jag tagit den rätta vägen, istället för den lätta.
   


  Kommentarer
  Tuva

  Kul inlägg :)

  Svar: :):)
  vinna.blogg.se

  2015-07-23 @ 19:01:17 | URL: http://fattagaloppen.blogspot.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.