• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vilka bakben!

  Köpte med mig min absolut favorit just nu; kycklingspett i jordnötssås, från kines(?)restaurangen i stan på vägen hem från stallet. Så himla gott! Dessvärre hade jag ingen koll på att det var världscuphoppning, så det blev en trevlig överraskning till maten. Tråkigt nog var det endast några få starter kvar och en omhoppning bland fem ekipage.
   
  Sist ut var en av de vackraste hästar jag sett på länge! Jättetrevlig modell, och alldeles kolsvart, lätt och luftig samt framåt. Lite av en drömhäst - helt klart! När han sedan började ta sig över hindren... Ojojoj! Vilka jääävla bakben! Sökte lite snabbt på hästen på youtube och fann detta från 2012. Han har med andra ord utveckalts sedan dess, för det jag nyss såg var betydligt mer spektakulärt än den teknik han har på filmen nedan.
   
  Embassy II
   
   
   
   


  Kommentarer
  Cploppa

  Vilken makalöst vacker häst!

  Svar: Men eller hur! :D
  vinna.blogg.se

  2015-01-19 @ 11:27:34 | URL: http://epicevelina.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.