• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vi ser fram emot tävlingsåret


  Det verkar som att hoppträningarna snart kommer börja igen och ingen är glada än jag för det! Det ska bli så himla roligt. Nytt år med tränarhjälp från första tävlingsstarten till sista för detta år. Det där med att få ögon på sig och att någon sätter ord på ovanor och får en att bli medveten om dem för att kunna ändra dem. Det är så viktigt, och visst ger det så otroligt mycket. På ett långsiktigt, målmedvetet vis. Jag vet att som publik ser det inte alltid ut så, men det är något annat att varje vecka lasta och åka för att hela tiden bli bättre. Träna på olika saker, för att kunna sätta ihop dem och bara rocka banorna.
   
  Inte bara i hoppning, utan jag kommer detta år även få hjälp med dressyren på ett vis som kan passa oss. "Best of both worlds" är min tanke och förhoppning. Plocka lite här och lite där för att skräddarsy det som passar oss bäst och som även, om jag får önska, kan rimma med resultaten.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.